Thursday, December 17, 2009

SALAH GUNA SHOUT BOX

Assalamualaikum dan salam sejahtera

Perhatian kepada semua pelajar

Saya mendapati 'shoutbox' dimana semua pelajar boleh hantar 'message'atau apa2 sahaja perkataan TELAH MENGGUNAKAN nama saya dan saya tidak sesekali membenarkan sesiapa pun yang menggunakan nama saya dengan niat atau tanpa niat.

Kepada pelajar berkenaan, tolong jangan sesuka hati melakukan perkara yang ANDA SENDIRI TIDAK BERSEDIA UNTUK MENANGGUNG AKIBAT DARI PERBUATAN ITU. ANDA DIIBARATKAN LONTOR BATU SEMBUNYI TANGAN.Jika ANDA BEGITU BERANI DAN SEDIA MENANGGUNG RISIKO, BE YOURSELF..JANGAN BERSELINDUNG DISEBALIK NAMA YANG BUKAN MILIK ANDA. INI PERINGATAN DARI SAYA.Kepada pelajar berkenaan, sila PASTIKAN ANDA TIDAK MENGGUNAKAN NAMA SAYA DI LAIN MASA SEKIRANYA ANDA TIDAK MAHU MENANGGUNG MASAALAH YANG DICIPTA OLEH ANDA SENDIRI. Dan SAYA INGATKAN KEPADA semua pelajar,saya bertanggungjawab untuk mempastikan ANDA menjalani latihan industri dan BUKANNYA SESUKA HATI MENCIPTA MASALAH UNTUK ANDA.

DAn sekiranya berlarutan, saya TIDAK AKAN TERAGAK-AGAK UNTUK MEMINTA PIHAK PENGURUSAN UiTM MENYIASAT PENYALAHGUNAAN NAMA SAYA DAN TINDAKAN SEWAJARNYA AKAN DIAMBIL.INI ADALAH PERINGATAN PERTAMA.

Saya juga maklumkan bahawa KOORDINATOR LATIHAN INDUSTRI DCA/ZON TIMUR yang baru ialah CIK NORZAIDAH NGALI BERKUATKUASA 1 DISEMBER 2009. SIla berhubung dengan beliau sekiranya ada masaalah atau sebarang isu yang perlu diberi perhatian.

Sekian. Harap maklum.

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home